Shop

ISIDA. The Absolute Elixir

Sale

Serum

Original price was: 110,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 56,00€.

OΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Τα φυτικά βλαστοκύτταρα από το φυτό Edelweiss εξομαλύνουν τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές στην περιοχή των ματιών και το πόδι χήνας. Προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, την ατμοσφαιρική ρύπανση και την UV ακτινοβολία. Αναδημιουργεί την δομή και το εσωτερικό πλέγμα του δέρματος.
Το εκχύλισμα τριαντάφυλλου, λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης, έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και να την αναζωογονεί. Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης, αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος.

 

Οδηγίες Χρήσης
Εφαρμόστε καθημερινά μια ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.

Προφυλάξεις
Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

9986 σε απόθεμα

Με την αγορά 2τμχ (112€) παίρνετε εντελώς δωρεάν ένα 3ο serum

Ταξιδέψτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι ομορφιάς και απολαύστε την αφθονία των δώρων της Φύσης για την αναγέννηση της αληθινής σας ομορφιάς!

Το ISIDA SERUM θα σας κερδίσει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθώς χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ευεργετικά συστατικά, έχει μοναδικές επιδράσεις στην επιδερμίδα, όπως:

– Αφαιρεί τις ελεύθερες ρίζες από το δέρμα και καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας.

– Αυξάνει την ποσότητα κολλαγόνου και αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

– Λειαίνει τις ρυτίδες και συμβάλλει στην αποκατάσταση των κυττάρων του δέρματος.

– Ενυδατώνει εντατικά και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα.

Συστατικά / Ingredients
Αqua, Glycerin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cetearyl Glucoside, Trieptanoin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sorbitan Olivate, Squalene, Distarch Phosphate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Parfum, Xanthan Gum, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Ethylhexylglycerin, Rosa Damascena Flower Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid

Weight

100gr

Manufacturer

Isidaelixir

EAN: 5901234123457 Κωδικός προϊόντος: 001 Κατηγορία:
Καλάθι Αγορών0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών